Naast dat je waarschijnlijk al een toegangscode hebt moeten invoeren om toegang te krijgen tot je mobiel, vraagt ook de OK-app om jouw persoonlijke 5-cijferige OK-code. Net als de 4-cijferige pincode van je pinpas, is het heel belangrijk om deze code goed te onthouden en voor jezelf te bewaren. De OK-code wordt gevraagd als code voor een betaling en gebruikt voor het autoriseren van verzoeken in onze app. Voer deze code nooit ergens anders in!

[ Meer over het toevoegen en/of wijzigen van je persoonlijke OK-code ]

Je kan bij instellingen onder het kopje ‘Beveiliging’ zelf kiezen vanaf welk bedrag je de OK-code moet invullen. Hier is het ook mogelijk om je pincode te wijzigen.

[ Meer over het instellen vanaf welk bedrag je de OK-code moet invoeren ]

[ Meer over wat te doen als je je OK-code kwijt of vergeten bent ]