Bij het toevoegen van je betaalrekening moet je adres geverifieerd worden. Dit kan direct gebeuren - dit gaat automatisch en hiervoor hoef jijzelf geen actie voor te ondernemen. Wanneer het niet automatisch gebeurt, ontvang je van ons een bevestigingsbrief.

Scan de QR-code met dezelfde OK-app als waarin je het adres hebt ingevoerd. Je kunt herkennen bij welke OK-app de brief hoort aan het mobiele nummer bovenin de brief.

Geef na het scannen je OK + OK-code om dit te doen en de bestedingsruimte van de gekoppelde bankrekening in je OK-app wordt direct vergroot.

P.S. Je hoeft een adres maar één keer te bevestigen, en alleen als je een adres gebruikt bij het koppelen van een bankrekening. Als je het adres nog een keer gebruikt voor een tweede bankrekening in dezelfde OK-app, dan krijg je direct dezelfde bestedingsruimte.

Je kunt meerdere adressen gebruiken in je OK-app. Die kun je invoeren en beheren onder Instellingen > Adressen.