Enkele dagen nadat je een adres hebt ingevoerd bij het koppelen van een bankrekening aan je OK-app, ontvang je van ons een brief op het ingevoerde adres.
Door de QR-code in deze brief te scannen en het adres te bevestigen, vergroot je de bestedingsruimte van de gekoppelde bankrekening in je OK-app.

Scan de QR-code met dezelfde OK-app als waarin je het adres hebt ingevoerd. Je kunt herkennen bij welke OK-app de brief hoort aan het mobiele nummer bovenin de brief.

Na het scannen ontvang je direct een OK-verzoek in je OK-app om het adres te bevestigen. Geef je OK + OK-code om dit te doen en de bestedingsruimte van de gekoppelde bankrekening in je OK-app wordt direct vergroot.

Klaar.

P.S. Je hoeft een adres maar één keer te bevestigen, en alleen als je een adres gebruikt bij het koppelen van een bankrekening. Als je het adres nog een keer gebruikt voor een tweede bankrekening in dezelfde OK-app, dan krijg je direct dezelfde bestedingsruimte.

Je kunt meerdere adressen gebruiken in je OK-app. Die kun je invoeren en beheren onder Instellingen > Adressen.